lauantai 21. helmikuuta 2015

Nuo uljaat uroot korkokengissään...



eli XXI Mascarita ponte el tacon. Tämän eilisillan kipityksen ja kilvoittelun tarkoituksena  ja päämääränä oli näiden 400:n ”nais"osallistujan muodostamien  eri  teemaisten ryhmien voimalla, paitsi hauskuuttaa yleisöä myös lyödä viime vuoden ennätys. Korkojen  tai  pohjan paksuuden on oltava minimissään seitsemän cm, mikä poppoita lavalla esiteltäessä arvovaltaisen tuomariston toimesta mittanauhoin tarkistetaan.





Tapahtuma alkoi klo 20.00 ja varsinainen startti tapahtui juhlavasti edellä  marssivan  soittokunnan johdolla. Reitille oli asetettu esteitä esim. lappeellen siroteltuja  autonrenkaita ja kun matkantaitto vaadittavilla korkeuksilla jo sinänsä, saatikka sitten  täydennettynä kahden tunnin mittaisella nestehukkaa ehkäisevällä, voimaannuttavan menojuoman tankkauksella, saattoi olla hoipperehtivaa, taittui matka hilpeällä yhteishengellä katujen ja kujien läpi.







Riemukasta ja harmitonta hauskaa! Conchita Wurst oli selkeästi innoittanut koroillakopsuttelijoita, toki teemoissa ei tautologiaa tarjottu…

Heikunkeikun:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti